Sjokoladekonfekt med granateple / tranebær og pistasjnøtter

Mørk sjokolade med pistasjnøtter og tørket tranebær

Lys sjokolade med pistasjnøtter og granateple 

  • 200g mørk eller lys sjokolade (etter smak og behag)
  • frø fra et granateple / tørket tranebær
  • en håndfull pistasjnøtter, grovhakket

Smelt sjokoladen over vannbad.

Hell den smeltede sjokoladen i en form (ca. 15x25cm) kledd med bakepapir.

Ha granateplefrøene på et stykke tørkepapir og tørk de lett. Strø granateplefrø / tranebær og grovhakket pistasjnøtter over sjokoladen. Press de gjerne lett ned i sjokolade med en gaffel eller skje.

La sjokoladen stivne.

Bryt sjokoladen i stykker når den skal spises.

Versjon med granateple og mandler

Kommentarer

Populære innlegg