Sjokoladerullekake med krem



  • 3 egg
  • 100 g (vel 1 dl) sukker
  • 1 ss potetmjøl
  • 1 dl kveitemjøl
  • 2 ss kakao
  • 1/2 ts bakepulver
Steik på 225 ´C i ca. 8 minutt, midterste rille.


Pisk eggedisis og sukker til eggedosis

Bland saman potetmjøl, kveitemjøl, kakao og bakepulver.

Sikt blandinga i egedosisen.

Bland røra forsiktig saman.

Steik midt i ovnen på langpanne til kaka er lyst gyllen.
Hvelv kaka på eit handklede, fjern bakepapiret og legg langpanna over, så held kaka seg mjuk.
Ha i vaniljekrem eller den kremen du ynskjer. Strø gjerne på hakka sjokolade og bananer i skiver.
Rull kaka saman og ha på serveringsbrett.
Dekk kaka med krem. Pynt med f.eks. hakka sjokolade og nøtter.

Kommentarer

Populære innlegg