Snikcerskake i langpanne


Bunn:
  • 7 eggekviter
  • 550 g sukker
  • 230 g ritzkjeks
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 400 g salte peanøtter
Visp egg og sukker (Ca. 15 min.)
Knus ritzkjeks og peanøtter og bland alt sammen med bakepulver og vaniljesukker.
Bland sammen med marengsen.
Steik i langpanne på 180* i 15-20 min.

Ferdig steikt bunn.
Fyll:
  • 7 eggeplommer
  • 150-200 g melis
  • 110 g smør
  • 2,5 plater lys kokesjokolade
Smelt smør og sjokoladen. Avkjøl.

Egg og melis piskes til eggedosis.
Bland sammen.


Del kaka i to. Ha ein del av fyllet mellom og ein del oppå kaka.

La stå ei stund/døgn i kjøleskapet.
Kan gjerne frysast.

Denne kaka er pynta med peanøtter og hakka sjokolsde.

Kommentarer

Populære innlegg