Sjokoladerullekake med krem
- 3 egg
- 100 g (vel 1 dl) sukker
- 1 ss potetmjøl
- 1 dl kveitemjøl
- 2 ss kakao
- 1/2 ts bakepulver
Steik på 225 ´C i ca. 8 minutt, midterste rille.
Pisk eggedisis og sukker til eggedosis |
Bland saman potetmjøl, kveitemjøl, kakao og bakepulver. |
Sikt blandinga i egedosisen. |
Bland røra forsiktig saman. |
Steik midt i ovnen på langpanne til kaka er lyst gyllen.
Hvelv kaka på eit handklede, fjern bakepapiret og legg langpanna over, så held kaka seg mjuk.
Ha i vaniljekrem eller den kremen du ynskjer. Strø gjerne på hakka sjokolade og bananer i skiver.
Rull kaka saman og ha på serveringsbrett.
Dekk kaka med krem. Pynt med f.eks. hakka sjokolade og nøtter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar