Daimiskake med marengsbunn



Bunn:
2 eggehviter
150 g sukker

Pisk eggehvitene stive.
Tilsett sukker i flere porsjoner, pisk godt mellom hver gang.
Hell marengsmassen i en bakepapirkledt form, og la marengsen tørke i ovn (110 grader) til den er tørr (3 timer).

Iskrem:
4 eggeplommer
125 g sukker
3 dl kremfløte
2 pk doble Daim sjokolader (hold av litt til pynt)

Pisk eggeplommer og sukker luftig. Pisk kremfløten til krem og rør i. Bland godt med en stålvisp. Hakk Daim-sjokoladen og vend inn i isblandingen (hold av litt til pynt). Hell isen i kakeformen. Jevn til overflaten og dryss over den hakkede Daim-sjokoladen som du har holdt av. Sett kaken i fryseren.

Når kaken er frossen løsner kaken lett fra formen. Ta kaken ut av fryseren ca 30 min før servering.


Kommentarer

Populære innlegg