Makroner med sjokoladefyll




Sjokoladekrem

  • 100 g mørk kokesjokolade
  • 1/2 dl fløte
  • 35 g smør

Følg grunnoppskriften for å lage makronene. Tilsett gjerne litt kakao mens du pisker eggehvitene for brune makroner. På bildet er det tilsatt grønn pastafarge etter barnas ønsker. Tilsett til du oppnår fargen du ønsker på makronene. Stek og avkjøl makronene.

Bland sjokolade og fløte i en kjele. Varm opp blandingen over svak varme til sjokoladen har smeltet. Ta kjelen av platen og tilsett smør. Rør sammen og sett til avkjøling.

Når kremen har blitt stiv (etter en tur i kjøleskapet) kan du begynne å sette sammen makronene to og to. Bruk en teskje, kniv eller sprøytepose, alt ettersom hva du synes er enklest: snu en makron med undersiden opp, legg på/smør på 1/2-1 ts sjokoladekrem, og press undersiden av en annen makron over.

Kommentarer

Populære innlegg