Enkel og rask sjokoladeterte
2 pakker oreokjeks
100 g Smør
1 boks fløyte
250 g mørk sjokolade
30 g kvit sjokolade
Nokon bær etter eget valg.
1. Skill oreokjeksen og oreofyllet frå kvarandre.
2. Kjør oreokjeksen i ein foodprosessor til smuler.
3. Smelt smøret.
4. Bland smøret med oreosmulane og fordel det i ei form og trykk det ut med fingrane. Eg brukte ei rektangulær form (brødform) men du kan og bruke ei rund i strl 22cm.
5.Legg oreo fyllet oppå botnen og sett formen i kjøleskapet.
6. Varm opp fløyte til kokepunktet.
7. Hakk opp sjokoladen.
8. Tøm den varme fløyten over sjokoladen og bland godt sammen.
9. Hell sjokoladekremen over sjokoladetertebotnen.
10. La stå i kjøleskap i minst ein time.
11. Pynt med hakka kvit sjokolade og bær.
Kommentarer
Legg inn en kommentar